Treceți la conținutul principal

Casa lui Dumnezeu. Nu mai am cuvinte.


 Sufletul privește dincolo de zgomot, sufletul ascultă dincolo de frig. Sunt fericit, atunci când sunt mai departe de creația supremă - Omul.
 Am lăsat cuvintele închise între ziduri, să se apere de alte cuvinte, rostite de cei  care au prea multe cuvinte, de cei pierduți pe un drum pe care nu-l înțeleg. Am zburat... sunt fără cuvinte...

Comentarii

 1. Frumos! Atat de frumos incat ramai fara cuvinte!

  RăspundețiȘtergere
 2. Multi sunt pierduti, multi nu inteleg din toate categoriile. Ieri am avut un conflict cu un individ care castiga o caruta de bani cu care nu are ce face. Se gandise sa-si cumpere un D5100 cu 55-200 la oferta. Degeaba i-am spus ca greseste achizitionandu-l. Degeaba i-am spus ca mai bine isi cumpara un bridge destept decat sa-si ia un DSLR. Acum m-a sunat ca sa-mi spuna ca am avut dreptate: "nu pot fotografia de aproape. Ce ma fac?" M-am gandit sa fiu si eu ironic si i-am recomandat 14mm de la Nikon. Cand a vazut pretul, cu toti banii lui, a zis ca mai bine nu. Acum merge sa-si cumpere si un bridge "destept". Lumea e plina de descentrati pe toate palierele. Unde o sa ajunga lumea asta???????
  Marian.
  PS' nu ma pricep la blogareala; dar, nu exista posibilitatea sa comentezi cu contul de facebook, tweeter sau altceva? Ca sa nu mai semnam anonim :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Foloseste "Nume / Adresa URL", e mai bine decat "Anonim".

   Ștergere
 3. Frumos ! Cuvintele ar fi de prisos.

  RăspundețiȘtergere
 4. minunat!pe noi ne-ai lasat fara cuvinte!superbe pozele,frumoase simtirile tale... Mony C.

  RăspundețiȘtergere
 5. cat de frumos!excelente pozele,minunate simtirile tale..Mony C.

  RăspundețiȘtergere
 6. Sunt pline de cuvinte fotografiile tale !!!

  RăspundețiȘtergere
 7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 8. complimenti pentru foto sint exceptionale

  RăspundețiȘtergere
 9. am mers de cateva ori cu Mircea prin zona deltei.apoi la munte, la sfanta Ana...si iar in delta,sper...am spus-o mereu.oricui....om mai pasionat de fotografie de natura mara ca el nu am vazut inca.si daca cineva ma contrazice inseamna ca nu stie ce vorbeste...

  RăspundețiȘtergere
 10. Te urmaresc de putin timp dar fotografiile tale imi produc o senzatie de nedescris,sunt superbe,excelente,minunate

  RăspundețiȘtergere
 11. ba sa ai cuvinte conasule, ca bine le mai insiri!

  RăspundețiȘtergere
 12. In seara asta, de ceva ore incoace am tot cotrobait acest blog. Am admirat fiecare poza si am simtit fiecare cuvant scris. Am simtit dincolo de bucurie sau placere...am plans uitandu-ma la poze. Dar mi-ati facut rau fiindca mi-ati aratat cat de goala e viata mea. Sper sa am ocazia intr-o zi sa va cunosc.

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Olympus OM D E-M 1 Mk II review - or how can you win, when everyone else thinks that you have lost…

Note: All photos presented in the following review have been shoot in RAW format and were converted to TIFF/JPEG using PhaseOne - Capture 1 software. Because my default settings are all on Neutral and therefore both the colors and the contrast will be a bit faded compared to what our eyes will perceive, I had to edit the photos to add some contrast and saturation to be able to reflect the real colors. This was not the case for all photos that are presented below, as for some of them I did not had to adjust anything once the RAW was converted to TIFF/JPEG. Whoever has any issues with this can consider it it’s own problem. I will add as part of an archive full size photos as well as the RAW files, thus making everyone happy. By the way: reading this review is not a mandatory thing!
I shall start writing this review, by trying to express the feelings that I’ve had the moment when I have decided to challenge my fate by renouncing the honorary title of Nikon Ambassador, only to throw myse…

Review Olympus OM D E-M 1 MkII. Sau cum să câștigi atunci când toți cred că ai pierdut....

Toate fotografiile din acest review au fost trase în format ORF și convertite în Tiff/Jpeg cu programul PhaseOne - Capture1.  Deoarece trag doar Neutral iar culorile și contrastul în acest caz sunt mai șterse decât ce vedem în realitate am prelucrat fotografiile la nivel de contrast și saturație. Sunt și multe cadre la care nu am fost nevoit să intervin absolut deloc după conversie. Cine are o problemă cu acest aspect să fie sănătos. Voi posta o arhivă cu cadre la rezoluție maximă precum și fișierele ORF, așa încât să fie toată lumea mulțumită.    Citirea acestui material NU ESTE OBLIGATORIE.

  Voi scrie acest material încercând să exprim senzațiile prin care am trecut din momentul în care am hotărât să provoc soarta, renunțând la titlul de Ambasador Nikon în Romania, ptr. a mă arunca cu capul înainte într-o mare învolburată și plină de necunoscute. Cu numai câteva luni în urmă dovedeam ignoranță, râzând de sistemele mirorless, indiferent de cine le produce. Ce-i drept, eram atras de…

Despre editare, ptr puriști, hartiști și tot felul de triști.

Mai fac greșeala și postez din când în când cadre dificile, activând imediat câte un odihnit ce nu a ieșit probabil la fotografiat atât de des, sau pe distanțe suficient de mari de fotoliul din care emite un devastator - "PRELUCRATĂ! Putem vedea una needitată?"

La un moment dat, o domnișoară de la arte a comentat și ea, sugerând că de fapt eu sunt bun la editare, prelucrând pozulicile mediocre până la nivel comercial de wow. Domnișoara mea dragă, de ce nu ieși dumneata ziua din casă până nu te dai cu fond de ten, rimel și ruj? Ți-e rușine cu tine Raw? Ziceți că nu e corect ce fac? Vă permiteți voi pare să fiți corecți până la extrem? Hai să vă văd!

  Hai să vedem cum este și cu editatul/prelucratul acesta în fotografie. Am să expun poziția mea vis a vis de subiect. Consider că fotograful nostru nu alterează fotografia atât timp cât nu adaugă informație (elemente de imagine) care nu se regăsea în scena fotografiată. Senzorii aparatelor foto digitale au un comportament lin…