Sunt în război. Am dezgropat securea!



  Așa cu spuneam și pe FB, multumesc tuturor Prietenilor din umbră, care m-au ajutat să ajung la persoane ce  pot anihila demersurile celor ce nu mă vor în Dobrogea. Mulți m-ați felicitat ptr. victorie, Care victorie?
 Mă felicitați de parcă am câștigat un concurs internațional! E doar o mică victorie în lupta ptr Dobrogea! Aș fi vrut să spun a mea, Dobrogea mea. Dar Dobrogea este a noastră, chiar dacă zace uitată de mult timp în lada de zestre. Iar lada în care zace această zestre s-a umplut de șobolani, ce o macină din interior, puțin câte puțin. O macină ca să-și construiască ”cuiburi” cu 4 etaje...


Comentarii

  1. Preiau o parte din discuția de pe FB -


    Lazarescu Mihai - Reamintesc ca scopul constituirii unui parc national este acela “de a asigura conservarea biodiversitatii si a peisajului, a speciilor valoroase” DAR SI “promovarea si incurajarea turismului (!), constientizarea (!) si educarea (!) publicului in spiritul protejarii naturii si a valorilor sale.”

    Va rog sa observati ca legislatia (asupra careia vad ca avem oarece nemultumiri) se refera la toate ariile naturale protejate. Nu stiu cum taxa foto “asigura conservarea biodoversitatii si a peisajului”. Taxa asta, e legala? Taxa se aplica dupa ce a fost aprobata de Ministerul Mediului, vizata de Ministerul de Finante si publicata in Monitorul Oficial si nu contravine altor legi sau nu merge pe regim de suprataxare, adica nu se suprapune cu alte taxe gen vizitare obiective turistice protejate. Acum ma leg de cuvantul taxa: taxa este sinonim 100 % cu tarif (vezi DEX ) iar perceperea unei taxe se aproba legal de Min de Finante in baza prestarii unor servicii Ce prestari servicii aduce cu sine intituirea taxei foto?
    See Translation
    6 minutes ago · Like


    Mircea Bezergheanu Interesant. Sunt dispus să plătesc o taxă, ptr. a avea acces la un adăpost construit de ARBDD, de unde pot fotografia fără să deranjez, si fără să mă chinui, adică oferă tată ceva, iar eu plătesc ptr. condițiile oferite de tine. Așa, tu zici, uite o pasăre care migrează din Africa spre Polonia, dacă vrei să o fotografiezi de la malul mării, când trece în zbor peste teritoriul ARBDD, plătești taxă!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

OM 1 - Preview. The Show Must Go On!

Cum e cu Autofocus-ul

Olympus OM D E-M 1 Mk II review - or how can you win, when everyone else thinks that you have lost…