În livadă


  Zilele trecute, când mă întorceam de la întâlnirea cu Pelicanii, am zarit cu coada ochiului o străfulgerare de culoare Violet. Treceam cu mașina pe lângă o livadă de Piersici. L-am sunat pe Gabi Jinga, să-i spun să se pregăteasca de o sesiune de Portret, și să o sune și pe Andreea, să o testez pe teren, deoarece vreau să o aduc în Tabăra foto din Dobrogea. Așa se face că ieri ajungeam cu cei doi în livada miraculoasă. Evident, Gabi nu a luat nici o blendă, soarele era sus, pe vârful cerului, iar vântul bătea complet anapoda, și nu mă ajuta deloc în poziționarea subiectului. Condițiile total improprii, așa că m-am întrebuințat la maximum ptr. a găsi soluții.
















 Am chinuit săraca fată, până a zis printre lacrimi - Nu mai rezist!


 Așa că am păcălit-o că s-a terminat ședința foto, iar până si-a sters ea lacrimile din sân, ne-am trezit la Pietrele Mariei! Unde facem Tabăra foto. Nici nu și-a dat seama cum a devenit iar model...






Am folosit 2 obiective - Nikon 70-200/2,8G VR II și Nikon 28/1,8G. Lumină naturală și uneori blitz-ul de pe aparat. Nici un alt accesoriu suplimentar... mulțumită lui Gabi! Încă mai bagă flotările ptr asta!

Comentarii

  1. Mircea,ce parere ai despre Nikon 28/1,8G?...sunt foarte tentat sa-l cumpar...PS...gagica asta are niste ochi...uau :)

    RăspundețiȘtergere
  2. O intrebare,ce DSLR ai folosit? multumesc

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

OM 1 - Preview. The Show Must Go On!

Cum e cu Autofocus-ul

Olympus OM D E-M 1 Mk II review - or how can you win, when everyone else thinks that you have lost…