Nuduri, dar fara ruine? Se pare ca articolul despre sabloanele artistilor nostrii a provocat ceva iritare in micuta lume a fotografilor romani. Mi-am luat portia de injuraturi pe mail, evident numai de la pseudonime. Sa-i las in pace sa "creeze", ce daca pozeaza in ruine, artistii trebuie sa se desfasoare oriunde! Aici le dau dreptate:  Nu am nimic cu alegerea oricarei locatii ptr. o sedinta foto, ma deranjeaza in schimb cliseele preluate si reluate parca la nesfarsit, cu rezultate, parca, din ca in ce mai slabe. Si ma mir ca nu este folosita natura ca decor, chiar daca asta presupune un efort mai mare. Sau poate asta se fie motivul? Nu stiu...

Comentarii

 1. Foarte faine fotografiile! Fain că ai folosit natura ca parte integrantă din model, sau invers.
  Chiar puteai, știu că a mai fost folosit noroiul și să-i iasă ochii :))fetei, s-o zidești, sau și mai tare s-o îngropi în pietroaiele șele rotunde :)
  Eh, idei venite acu pe loc adec adhohoc, care-or simțit nevoia să strige :))

  RăspundețiȘtergere
 2. Pai nu era pic de noroi acolo! Doar piatra si apa.:)
  Multumesc ogarafgan.

  RăspundețiȘtergere
 3. Deosebite compozitii, imi place grozav contrastul.
  Felicitari!

  RăspundețiȘtergere
 4. Foarte frumoasa aceasta serie de nuduri "lapidare".
  Imi plac in mod deosebit ultimele doua fotografii, cele in care te apropii mai mult de model, corpul modelului pare perfect integrat in peisaj, perfect sculptat in piatra. Ultimele doua nuduri ma duc cu gindul la stilul sculptural minimalist, simbolistic al lui Brincusi. Pietrele perfect slefuite de valurile marii par sa sugereze perfectiunea corpului uman cu care se si confunda.

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

OM 1 - Preview. The Show Must Go On!

Olympus OM D E-M 1 Mk II review - or how can you win, when everyone else thinks that you have lost…

Cum e cu Autofocus-ul