Treceți la conținutul principal

Am 14 ani si stau in centru...


 Daaa, e clar, mai am multe de invatat! Am primit alt mesaj pe mess. de era sa ma dau peste cap cu scaunul in care stau acum.
 Suna cam asa: "Citesc cu mare admiratie povestile dumneavoastra, si-mi plac mult si pozele care le puneti. Daca aveti drum prin Calarasi, ptr. ca aici pe langa Dunare  sunt locuri frumoase pe care le stiu, sa-mi dati tel. sa va duc la ele. Ma numesc Ciprian, am 14 ani si stau in centru."

 Ciprian!!! Era sa ma lovesc la cap din cauza ta! Am mai discutat cu tine pe mess, dar habar nu aveam ca ai 14 ani! si stai in centru!!! :):):)

 Baiatul asta merita premiu ptr. mesajul lui.

Si alta la fel de tare, primita de la Richard:

"Richard Bathory: Asta imi aduce aminte de un pusti de 22 de ani, care nu stia cum arata macul. Rasarise in fata blocului de pe B. Vacarescu o floare amarita, rosie si m-a intrebat ce e . Evident, am ramas masca."

Pentru toti copii de 22 de ani care nu ati mai vazut un mac, el arata cam asa: Cred ca o sa-l fac de ras si pe Richard  aici pe blog; omul a gasit un pui de mistret, dupa ce mama lui fusese vanata, si l-a luat acasa in adoptie. Mi-a trimis poze cu Attila (asa-l cheama acum pe purcelus) dormind cu capul pe o perna, apoi filmari cu el alergand prin gradina cu zarzavat, jucandu-se cu un catel, cu o pisica... Vedeti aici cate ceva:
http://sas-richard.blogspot.com/2011/05/greenhouse-stories-4.html

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=m1Lk8JG6_Yw

Comentarii

 1. deci baiatul de 14 ani nu face parte din categoria copiilor care stau doar in casa cu capul in calculator si mai merge si prin natura, bravo lui! ovidiu

  RăspundețiȘtergere
 2. Ciprian baiatul de 14 ani din CENTRUL17 decembrie 2011, 14:38

  Ironia e o arma ce nu are maner, multi insa o ravnesc pentru ca nu ii cunosc efectele... Ce pot sa mai spun... iarta-ma.

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu este ironie, nu este rautate, doar ca situatia a fost atat de inedita ptr. mine, iar tu discutai cu mine atat de matur, ca nu mi-am dat seama ce varsta ai, de aici surpriza mea totala, iar aia cu centrul a fost cireasa de pe tort. ITI MULTUMESC, mi-ai facut ziua atunci! Am pus alt nume, ptr. a te proteja.

  RăspundețiȘtergere
 4. Si cum s-a mai spus, te apreciem ca si tu iubesti natura, altii de varsta ta iubesc doar Transformer sau pe Barbie...
  Nu am de ce sa te iert, te admir. Iar daca vin la tine in oras, TREBUIE sa-mi arati locurile acelea frumoase!

  RăspundețiȘtergere
 5. :) Sunt multe coincidente, bineinteles nu ironice, nu rautacioase... Si asta nu doar in respectivul blog. Multumesc de intentia de a ma proteja, dar nu e cazul. Daca am vorbit in privat, am vorbit nu pentru a ma proteja pe mine. Poti sa vorbesti deschis despre mine, asa o sa pot sa raspund, bineinteles... daca ingaduiti...

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Olympus OM D E-M 1 Mk II review - or how can you win, when everyone else thinks that you have lost…

Note: All photos presented in the following review have been shoot in RAW format and were converted to TIFF/JPEG using PhaseOne - Capture 1 software. Because my default settings are all on Neutral and therefore both the colors and the contrast will be a bit faded compared to what our eyes will perceive, I had to edit the photos to add some contrast and saturation to be able to reflect the real colors. This was not the case for all photos that are presented below, as for some of them I did not had to adjust anything once the RAW was converted to TIFF/JPEG. Whoever has any issues with this can consider it it’s own problem. I will add as part of an archive full size photos as well as the RAW files, thus making everyone happy. By the way: reading this review is not a mandatory thing!
I shall start writing this review, by trying to express the feelings that I’ve had the moment when I have decided to challenge my fate by renouncing the honorary title of Nikon Ambassador, only to throw myse…

Review Olympus OM D E-M 1 MkII. Sau cum să câștigi atunci când toți cred că ai pierdut....

Toate fotografiile din acest review au fost trase în format ORF și convertite în Tiff/Jpeg cu programul PhaseOne - Capture1.  Deoarece trag doar Neutral iar culorile și contrastul în acest caz sunt mai șterse decât ce vedem în realitate am prelucrat fotografiile la nivel de contrast și saturație. Sunt și multe cadre la care nu am fost nevoit să intervin absolut deloc după conversie. Cine are o problemă cu acest aspect să fie sănătos. Voi posta o arhivă cu cadre la rezoluție maximă precum și fișierele ORF, așa încât să fie toată lumea mulțumită.    Citirea acestui material NU ESTE OBLIGATORIE.

  Voi scrie acest material încercând să exprim senzațiile prin care am trecut din momentul în care am hotărât să provoc soarta, renunțând la titlul de Ambasador Nikon în Romania, ptr. a mă arunca cu capul înainte într-o mare învolburată și plină de necunoscute. Cu numai câteva luni în urmă dovedeam ignoranță, râzând de sistemele mirorless, indiferent de cine le produce. Ce-i drept, eram atras de…

Despre editare, ptr puriști, hartiști și tot felul de triști.

Mai fac greșeala și postez din când în când cadre dificile, activând imediat câte un odihnit ce nu a ieșit probabil la fotografiat atât de des, sau pe distanțe suficient de mari de fotoliul din care emite un devastator - "PRELUCRATĂ! Putem vedea una needitată?"

La un moment dat, o domnișoară de la arte a comentat și ea, sugerând că de fapt eu sunt bun la editare, prelucrând pozulicile mediocre până la nivel comercial de wow. Domnișoara mea dragă, de ce nu ieși dumneata ziua din casă până nu te dai cu fond de ten, rimel și ruj? Ți-e rușine cu tine Raw? Ziceți că nu e corect ce fac? Vă permiteți voi pare să fiți corecți până la extrem? Hai să vă văd!

  Hai să vedem cum este și cu editatul/prelucratul acesta în fotografie. Am să expun poziția mea vis a vis de subiect. Consider că fotograful nostru nu alterează fotografia atât timp cât nu adaugă informație (elemente de imagine) care nu se regăsea în scena fotografiată. Senzorii aparatelor foto digitale au un comportament lin…