Am 14 ani si stau in centru...


 Daaa, e clar, mai am multe de invatat! Am primit alt mesaj pe mess. de era sa ma dau peste cap cu scaunul in care stau acum.
 Suna cam asa: "Citesc cu mare admiratie povestile dumneavoastra, si-mi plac mult si pozele care le puneti. Daca aveti drum prin Calarasi, ptr. ca aici pe langa Dunare  sunt locuri frumoase pe care le stiu, sa-mi dati tel. sa va duc la ele. Ma numesc Ciprian, am 14 ani si stau in centru."

 Ciprian!!! Era sa ma lovesc la cap din cauza ta! Am mai discutat cu tine pe mess, dar habar nu aveam ca ai 14 ani! si stai in centru!!! :):):)

 Baiatul asta merita premiu ptr. mesajul lui.

Si alta la fel de tare, primita de la Richard:

"Richard Bathory: Asta imi aduce aminte de un pusti de 22 de ani, care nu stia cum arata macul. Rasarise in fata blocului de pe B. Vacarescu o floare amarita, rosie si m-a intrebat ce e . Evident, am ramas masca."

Pentru toti copii de 22 de ani care nu ati mai vazut un mac, el arata cam asa:











 Cred ca o sa-l fac de ras si pe Richard  aici pe blog; omul a gasit un pui de mistret, dupa ce mama lui fusese vanata, si l-a luat acasa in adoptie. Mi-a trimis poze cu Attila (asa-l cheama acum pe purcelus) dormind cu capul pe o perna, apoi filmari cu el alergand prin gradina cu zarzavat, jucandu-se cu un catel, cu o pisica... Vedeti aici cate ceva:



Comentarii

  1. deci baiatul de 14 ani nu face parte din categoria copiilor care stau doar in casa cu capul in calculator si mai merge si prin natura, bravo lui! ovidiu

    RăspundețiȘtergere
  2. Ciprian baiatul de 14 ani din CENTRUL17 decembrie 2011 la 14:38

    Ironia e o arma ce nu are maner, multi insa o ravnesc pentru ca nu ii cunosc efectele... Ce pot sa mai spun... iarta-ma.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu este ironie, nu este rautate, doar ca situatia a fost atat de inedita ptr. mine, iar tu discutai cu mine atat de matur, ca nu mi-am dat seama ce varsta ai, de aici surpriza mea totala, iar aia cu centrul a fost cireasa de pe tort. ITI MULTUMESC, mi-ai facut ziua atunci! Am pus alt nume, ptr. a te proteja.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si cum s-a mai spus, te apreciem ca si tu iubesti natura, altii de varsta ta iubesc doar Transformer sau pe Barbie...
    Nu am de ce sa te iert, te admir. Iar daca vin la tine in oras, TREBUIE sa-mi arati locurile acelea frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  5. :) Sunt multe coincidente, bineinteles nu ironice, nu rautacioase... Si asta nu doar in respectivul blog. Multumesc de intentia de a ma proteja, dar nu e cazul. Daca am vorbit in privat, am vorbit nu pentru a ma proteja pe mine. Poti sa vorbesti deschis despre mine, asa o sa pot sa raspund, bineinteles... daca ingaduiti...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

OM 1 - Preview. The Show Must Go On!

Cum e cu Autofocus-ul

Olympus OM D E-M 1 Mk II review - or how can you win, when everyone else thinks that you have lost…