Tura foto din Toamnă. Lacul Sf Ana și Ana Dobrogeana


În perioada 1-2-3 Noiembrie 2013 voi organiza o tura foto în zona lacului Sf. Ana. Am ales perioada datorită condițiilor meteo specifice, tocmai ptr. a profita de provocările ce țin în casă mulți dintre fotografi. Dacă nu ne manâncă ursul, poate că vom face și fotografie de portret. Aviz amatorilor, va fi o tură dura, fara odihnă, fără mâncare, fără băutură, fără tutun, fără alcool! Doar  apă. paie și bătaie, iar dacă vă mai ține instalația, vă las să o fotografiați și pe Ana Dobrogeana!






Oricum, portretele o să le realizăm între flotări, atunci când peisajele nu vor mai fi un subiect interesant. Voi aduce 2 modele ptr sesiunile de portret.
 Nu va fi o tură lejeră, așa că e bine să vă gandiți de două ori înainte, cei răniți sau neputincioși vor fi omorîți și îngropați la rădăcina copacilor, nu vom accepta nici o slăbiciune! :))) De aceea e necesar să achitați integral  prețul turei chiar de vineri, 2 Noiembrie. Acesta va fi de 650 Ron, și nu include cazarea sau masa. Ptr. cazare am ales Băile Tușnad, Hotel Fortuna, la prietenul nostru Gyuri, de unde putem ajunge la Sf. Ana prin pădure sau pe drumul ce trece prin Bixad. Dar nu cred că o să vă doriți prin pădure...
Ptr. detalii puteți să mă contactați la adresa de e-mail - mirceabezergheanu@yahoo.com
 Anul trecut a ieșit cam așa, dar anul acesta am comandat o vreme mai dură, să scoateți fotografii  pe care nu le fac fătălăii care se tem de ceață și vreme aspră. 













Invitat special     Eduard Schneider, de la care am putea învăța multe lucruri legate de filmări, time lapse si fotografiat cu drona, dar nu numai.
  Eu sunt extrem de interesat de subiectul ăsta, urmând să achiziționez o dronă.
  Ca și detalii - Vom începe de Vineri 1 Noiembrie 2013, la ora 15,00 și vom termina Duminica seara pe data de 3 Noiembrie 2013. Bine, la data aia vor termina doar cei mai duri, care mai sunt încă în viață... Cazarea se va face la Hotel Fortuna, în Băile Tușnad, unde veți achita 100 Ron/zi cazare+masa.
 Voi aborda doua genuri foto, Portretul și Peisajul. Nu voi face organizarea pe ore, deoarece experiența anilor trecuți mi-a arătat că e mai bine să abordam subiectele în teren, funcție de condițiile meteo de la momentul respectiv. Sunt multe variabile, dar tocmai asta face tot farmecul unei aventuri - neprevăzutul.
 Oricum ar fi, noaptea vom face baie în butoiul de lemn din grădina hotelului - asta nu o veți uita niciodată! Mai ales dacă uitați costumul de baie acasă, deoarece asta va face cu siguranță momentul scăldatului foarte interesant!!!
 Mă duc să ascut maceta, cât citiți voi mesajul acesta de dragoste!



Comentarii

  1. Mircea, e OK pentru mine, voi fi acolo alaturi de tine
    Claude

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu voi fi prezenta ! :)
    De abia astept !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Canon e mai rau ca dreaq! 90% sanse se nu scapi de el! ;))

    RăspundețiȘtergere
  4. Acesta va fi primul meu fototur si evident primul cu Mircea Bezergheanu. Am deja emotii. Cine s-a inscris pana acum ? Cati suntem ? De asemenea, sunt interesat de transport daca mai pleaca cineva din Bucuresti si are ceva loc. Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe cat de frumos ai compus textul acestui post, pe atat de interesanta cred va fi experienta din tura foto!
    Pacat ca in acest weekend am deja programul facut....:(

    RăspundețiȘtergere
  6. Hello, pana la urma cati ne-am adunat ? Sau sunt eu singur cu Mircea sa ma omoare numai pe mine ?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

OM 1 - Preview. The Show Must Go On!

Cum e cu Autofocus-ul

Olympus OM D E-M 1 Mk II review - or how can you win, when everyone else thinks that you have lost…