Flori, fete și macete! La workshop-ul de studio.


 Am încheiat luna Februarie cu Wokshop-ul de fotografie în studio, constatând că Haita se leagă, liantul fiind tocmai Frumusețea și Creația. Studioul pus la dispoziție de Skin/Nikon România a fost și de data aceasta neîncăpător, mai ales că momentele de creație au fost completate cu cele de teste fizice, flotările fiind la pachet cu orice greșeală. Eu însumi am băgat două rânduri, ca urmare a neatenției... Oricum, victima principală a torturilor a fost Doctorul Serbănescu, din Constanța, supranumit Lord of the Grind, deoarece este stăpânul neoficial al Grindului de la Vadu. Aici vedeți cum i-am făcut ceva ajustări cu maceta, eliminându-i mâna aia neputincioasă


 Am vrut apoi să-l mai scurtăm și de cap, că avea gura mare


...da s-a zbătut energic, așa că am ratat lovitura, nimerind doar o căpșună... sau cum ar spune telectualii - Decât o Căpșună! Gen.


 Nu știu cum de mi-a scăpat, că doar mă antrenez zilnic! Chiar și acolo m-am antrenat, între reprizele foto, hăcuind tot ce zbura rapid prin aer!


 Eu tocam prospăturile, iar lumea poza mormanele de la picioarele mele



 Mi-au ieșit și cu forme geometrice regulate...


 Apoi le-am arătat cum iluminează o floare, dacă o iubești astfel încât să poată simți asta...






 Și au rămas muți atunci când au dat ochii cu frumusețea Laviniei, dar nu a durat mult că a ieșit cu bătaie, cine să o pozeze primul. Maceta a funcționat ireproșabil, am recăpătat controlul, astfel că mi-au ieșit câteva cadre, să moară Cici!











 Cam toate fotografiile au fost realizate cu o sursă de lumină pe model și alta pe fundal. Fotografiile de produs au fost realizate cu un blitz foarte interesant, un Walimex Pro de 180W, un blitz portabil cu acumulatori ce se prind la curea, și care au ținut încărcați 2 zile în care au tras toți participanții cu el. Impresionant! Partea cea mai bună la modelul acesta este că am la accesorii câteva modificatoare de lumină, printre care și un BeautyDish ce se pliază. Absolut genială soluția producătorului, rezultatele sunt mai sus. Să nu uit, mi-am luat Dronă! Dacă o să lipsesc brusc de la apeluri, m-au săltat aștia, că am intrat în ilegalitate!

Comentarii

  1. Foarte tare workshop-ul, cel putin pentru mine. Primul de acest fel si sper sa nu fie si ultimul.
    Multe de invatat, atmosfera foarte faina, oameni prietenosi, un model rabdator si o maceta pregatita pentru cine nu face flotari in caz de neatentie la explicatii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fratele meu lup salbatic, secretul e ca nu mai faci treaba cu maceta :) Trebuie neaparat sa ai in inventar si un levier, sau o ranga, de o marime apreciabila, ca se vede treaba ca nu se mai poate cu participantii astia la taberele tale de exterminare. Sau, alta idee care mi se pare geniala, este sa iti iei si un asistent, care sa te ajute la impartirea dreptatii, in stanga si in dreapta. Despre workshop... felicitari ! E peste ce am vazut pana acum. Sa spun si eu ca in reclamele alea de bere ? :) Probably the best in the world ? :) Damn, mor de ciuda ca nu am dat clickul ala de inscriere la momentul potrivit. Poate mai faci prin martie ceva...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai uitat sa pomenesti despre faptul ca stii sa tii si blenda, la o adica, si sa aduci ploaia....e drept ca la a doua activitate te-a batut Ana de departe... saraca... :) Multumim, atat Mircea, cat si Ana...precum si Lavinia, desigur. :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

OM 1 - Preview. The Show Must Go On!

Cum e cu Autofocus-ul

Olympus OM D E-M 1 Mk II review - or how can you win, when everyone else thinks that you have lost…