.. și Zbor...



...în fotografie toate elementele și detaliile sunt importante, până la un anumit punct. Dar dacă nu vei reuși să creezi un simbol... mai bine te apuci de tâmplărie, să faci scaune ptr cei care muncesc câmpul să-ți asigure mâncarea...
Iar primul meu simbol fotografic a fost Copacul. Povestea lui o știți toți. Și Dobrogea o știți, datorită lui.
Fotografia asta nu este un simbol, dar povestește nebunia mea de sări asumat în gol, trecând de la un sistem "bazat" la ceva oarecum desconsiderat, trecut la categoria "jucărie".
Vă promit un spectacol pe cinste. Dincolo de orice argumente tehnice invocate de o parte și de alta, stă Sufletul, iar ăsta nu poate fi descoperit făcând pixel peeping!
A vorbi în noaptea aia cu Galaxie, care va să vină la Copac despre parametri și caracteristici tehnice, este ca și cum ai pune o capră să behăie pe scena Operei din Milano.
 Îmi cer iertare ptr comparație, tuturor Caprelor autentice.
 Tot mentorul îmi spunea o chestie care se aplică în toate aspectele vieții, deci merge bine și în fotografie - Mare e limba boului, păcat că nu poate grăi... 

Comentarii

  1. Frumos ! Sa va spun cum am dat de dumneavoastra, cam cu un an si jumatate in urma. Eu sunt pasionat de pescuitul la musca, talentul fotografic fiind cam departe de mine, chiar daca port dupa mine o hardughie veche de d300 pe care nu stiu sa-l folosesc nici macar la un sfert din capacitatea lui. In urma cu cativa ani, in Defileul Lapusului, eu fiind din zona, am vazut cativa pescarusi albastri. Cu timpul a devenit pasarea mea preferata, urmarind-o tot timpul, dar nereusind sa-l surprind in vreun cadru fotografic mai deosebit, din lipsa de ce am scris mai sus :D. Si asa, cautandu-mi pescarusul pe internet in ipostaze cu adevarat frumoase, am dat de dumneavoastra. Cine stie, poate o data in viata asta va aventurati sa-mi surprindeti si pescarusii mei, prin defileu :). Sunt 36 de km de defileu, din care 25 sunt declarati parc national, iar accesul este extrem de limitat, facandu-l mai incitant :). Si mai ales ca sunt foarte putini fotografi de calitate care s-au aventurat prin defileu, imaginile cu adevarat frumoase fiind extrem de putine pe internet. Mult succes !

    RăspundețiȘtergere
  2. https://qz.com/969811/game-farm-photography-love-wildlife-photos-theres-a-good-chance-they-werent-shot-in-the-wild/

    Acestia sunt doar fotografi care capteaza niste imagini si atat. Ceea ce faci tu Mircea in Dobrogea, fotografiile pe care le realizezi sunt pline de viata si de traire autentica. Prefer o fotogragie cu un cioban cu ale lui mioare decat un lup legat cu lantul de picior pentru a fi fotogragiat.
    Mihai.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

OM 1 - Preview. The Show Must Go On!

Cum e cu Autofocus-ul

Olympus OM D E-M 1 Mk II review - or how can you win, when everyone else thinks that you have lost…