Treceți la conținutul principal

Pierdut în propria viață - II.
  Plătesc un preț prea mic, pentru a primi acceptarea. Când Dobrogea te ia la sânul ei, poți fi apa dintr-o cascadă, aburul în care se ascund umbrele nopții, furtuna generată de aripa unui fluture miiic, mic de tot. Încetezi să te mai întrebi De ce?!!! Doar ești, ești ce vrei tu omule.

 
            " De voi lua aripile mele de dimineață și de mă voi așeza la marginile mării
                        Și acolo mâna Ta mă va povățui și mă va ține dreapta Ta"
Iar dimineață primesc de la un prieten următoarea întrebare:

 "Stau de ceva vreme singur in noapte si iti citesc posturile. Ma sperii ca dracu. Esti un soldatoi al dracului de crancen, rezistent si dur, care mascheaza un suflet bun. Pari burlesc si spectaculos. Socant. Cine te urmeaza nu face fata decat daca te urmeaza orbeste si in tacere, cacandu-se pe ea de moarte si nemaigandind la soarta sau la viitor. Cum rezisti pe campuri toata ziua, schimband aparaturi de miliarde ca pe ciorapi si supravietuind intre atatea jigodii care ti-ar sparge si capul numai ca scoti vreo camera ? Cine te tine ? Cine te protejeaza si de ce ? Ai 5 servicii secrete care iti dau bani neconditionat ? Ce faci ? De ce ? Cine esti ? Apari dispari dispari apari….ma sperii de moarte. Ce-i dupa fotografie, ca vad ca nu ala-I scopul. Aia-I doar "legendarea". Pentru ce recrutezi ? Cu cateva mii ca tine Romania ar fi mare putere. Stii sa plangi ? Ca de ucis sunt sigur. Al cui esti ? De unde vii si unde vrei sa ajungi ? Mi-e greu sa cred ca nu esti supercalculat. Esti antrenor de lepadare de sine, dar numai atat ? Respiri iarba, oxygen, copaci. Cine-ti sta in preajma ? Ai o afacere cu Zamolxe ? Ala te calauzeste ? Cum reusesti sa fii social ? Iarta-ma. Dar prea multa libertate in jurul tau. Prea multa pentru cineva care nu stie daca sa te admire sau sa se ingrozeasca. Iarta-ma ca am scris astea.


 Prietene, de când am ales să devin nimeni, nu mă mai doare faptul că "valul meu" nu mă mai duce pe culme. Valul s-a stins ușurel, dar așa am descoperit "Lumea Subacvatică"... Lumea aia de unde vin și unde se întorc la gongul final, toate "maimuțele".

Comentarii

  1. Foarte profund , tu ești legenda noastră .

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frici il încearcă pe amicul Dumneavoastră! Sau nu. ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. greu de tot sa te privesti in oglinda...greu si frumos..

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Olympus OM D E-M 1 Mk II review - or how can you win, when everyone else thinks that you have lost…

Note: All photos presented in the following review have been shoot in RAW format and were converted to TIFF/JPEG using PhaseOne - Capture 1 software. Because my default settings are all on Neutral and therefore both the colors and the contrast will be a bit faded compared to what our eyes will perceive, I had to edit the photos to add some contrast and saturation to be able to reflect the real colors. This was not the case for all photos that are presented below, as for some of them I did not had to adjust anything once the RAW was converted to TIFF/JPEG. Whoever has any issues with this can consider it it’s own problem. I will add as part of an archive full size photos as well as the RAW files, thus making everyone happy. By the way: reading this review is not a mandatory thing!
I shall start writing this review, by trying to express the feelings that I’ve had the moment when I have decided to challenge my fate by renouncing the honorary title of Nikon Ambassador, only to throw myse…

Review Olympus OM D E-M 1 MkII. Sau cum să câștigi atunci când toți cred că ai pierdut....

Toate fotografiile din acest review au fost trase în format ORF și convertite în Tiff/Jpeg cu programul PhaseOne - Capture1.  Deoarece trag doar Neutral iar culorile și contrastul în acest caz sunt mai șterse decât ce vedem în realitate am prelucrat fotografiile la nivel de contrast și saturație. Sunt și multe cadre la care nu am fost nevoit să intervin absolut deloc după conversie. Cine are o problemă cu acest aspect să fie sănătos. Voi posta o arhivă cu cadre la rezoluție maximă precum și fișierele ORF, așa încât să fie toată lumea mulțumită.    Citirea acestui material NU ESTE OBLIGATORIE.

  Voi scrie acest material încercând să exprim senzațiile prin care am trecut din momentul în care am hotărât să provoc soarta, renunțând la titlul de Ambasador Nikon în Romania, ptr. a mă arunca cu capul înainte într-o mare învolburată și plină de necunoscute. Cu numai câteva luni în urmă dovedeam ignoranță, râzând de sistemele mirorless, indiferent de cine le produce. Ce-i drept, eram atras de…

Despre editare, ptr puriști, hartiști și tot felul de triști.

Mai fac greșeala și postez din când în când cadre dificile, activând imediat câte un odihnit ce nu a ieșit probabil la fotografiat atât de des, sau pe distanțe suficient de mari de fotoliul din care emite un devastator - "PRELUCRATĂ! Putem vedea una needitată?"

La un moment dat, o domnișoară de la arte a comentat și ea, sugerând că de fapt eu sunt bun la editare, prelucrând pozulicile mediocre până la nivel comercial de wow. Domnișoara mea dragă, de ce nu ieși dumneata ziua din casă până nu te dai cu fond de ten, rimel și ruj? Ți-e rușine cu tine Raw? Ziceți că nu e corect ce fac? Vă permiteți voi pare să fiți corecți până la extrem? Hai să vă văd!

  Hai să vedem cum este și cu editatul/prelucratul acesta în fotografie. Am să expun poziția mea vis a vis de subiect. Consider că fotograful nostru nu alterează fotografia atât timp cât nu adaugă informație (elemente de imagine) care nu se regăsea în scena fotografiată. Senzorii aparatelor foto digitale au un comportament lin…