Workshop foto la Sf Ana. Sesiunea de Toamnă.


 În perioada 24-25-26 Octombrie organizez Workshop-ul foto de la Sf Ana.  Aleg perioada aceasta din an datorită provocărilor care le oferă, mă rog să avem vreme închisă cu nori, frig și umezeală, deoarece majoritatea fotografiilor bune le-am făcut atunci când  mulți fotografi preferau să stea la adăpost.












Vom face și portrete, iar din experiența anilor trecuți, vom adapta sedințele foto la condițiile meteo de la data respectivă. Sunt pregătit ptr orice, iar unii dintre voi, care nu au mai fost în ture cu mine, s-ar putea să fiți un pic derutați...

















 Lacul Sf Ana presupune ceva cunoștințe specifice, mulți au plecat de acolo dezamăgiți, după ce s-au dus ca la pomul lăudat. Nu au fost pregătiți ptr realitatea din teren, iar lecția primită când considerăm că ne pricepem la fotografie e de multe ori dureroasă. Vor fi 3 zile pline, eu de fapt voi ajunge acolo de Joi, cine crede că poate veni mai devreme este binevenit, câștigând un plus de timp pentru a realiza cadre în zona aceea plină de oferte fotografice. 








 Prețul ptr Workshop este de 600 ron, cei care au fost în ultima Tabără foto din Dobrogea plătesc doar 500 Ron, iar cei care vin în misiunea de la Fundătura Ponorului, pe 10-11-12 Octombrie plătesc 450 Ron. La oricare dintre aceste sume trebuie să adăugați prețul ptr cazare+masa care înseamna 140 Ron pe zi de persoană. Dacă alegem să mergem cu căruțe și cai mai plătim ceva ptr asta, dar nu am negociat încă prețul cu localnicii, hotărâm acolo dacă e cazul. Astfel suma maximă ptr workshop + cazare+ masă este de 880 ron/pers. Cei care plătesc avansul de înscriere, 250 Ron, până Joi 2 Octombrie, vor achita un total de 780 Ron în loc de 880 Ron. Ptr înscriere trebuie să mă contactați pe mail - mirceabezergheanu@yahoo.com sau pe Facebook. Cei care au mai fost știu deja contul în care se face transferul sumei de 250 ron ce reprezintă avansul ce confirmă înscrierea. Numărul de locuri este limitat de posibilitățile de cazare. Vă dau detaliile privin cazarea după înscriere.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

OM 1 - Preview. The Show Must Go On!

Cum e cu Autofocus-ul

Olympus OM D E-M 1 Mk II review - or how can you win, when everyone else thinks that you have lost…