Pagini

luni, 24 februarie 2014

Flori, fete și macete! La workshop-ul de studio.


 Am încheiat luna Februarie cu Wokshop-ul de fotografie în studio, constatând că Haita se leagă, liantul fiind tocmai Frumusețea și Creația. Studioul pus la dispoziție de Skin/Nikon România a fost și de data aceasta neîncăpător, mai ales că momentele de creație au fost completate cu cele de teste fizice, flotările fiind la pachet cu orice greșeală. Eu însumi am băgat două rânduri, ca urmare a neatenției... Oricum, victima principală a torturilor a fost Doctorul Serbănescu, din Constanța, supranumit Lord of the Grind, deoarece este stăpânul neoficial al Grindului de la Vadu. Aici vedeți cum i-am făcut ceva ajustări cu maceta, eliminându-i mâna aia neputincioasă


 Am vrut apoi să-l mai scurtăm și de cap, că avea gura mare


...da s-a zbătut energic, așa că am ratat lovitura, nimerind doar o căpșună... sau cum ar spune telectualii - Decât o Căpșună! Gen.


 Nu știu cum de mi-a scăpat, că doar mă antrenez zilnic! Chiar și acolo m-am antrenat, între reprizele foto, hăcuind tot ce zbura rapid prin aer!


 Eu tocam prospăturile, iar lumea poza mormanele de la picioarele mele Mi-au ieșit și cu forme geometrice regulate...


 Apoi le-am arătat cum iluminează o floare, dacă o iubești astfel încât să poată simți asta...


 Și au rămas muți atunci când au dat ochii cu frumusețea Laviniei, dar nu a durat mult că a ieșit cu bătaie, cine să o pozeze primul. Maceta a funcționat ireproșabil, am recăpătat controlul, astfel că mi-au ieșit câteva cadre, să moară Cici! Cam toate fotografiile au fost realizate cu o sursă de lumină pe model și alta pe fundal. Fotografiile de produs au fost realizate cu un blitz foarte interesant, un Walimex Pro de 180W, un blitz portabil cu acumulatori ce se prind la curea, și care au ținut încărcați 2 zile în care au tras toți participanții cu el. Impresionant! Partea cea mai bună la modelul acesta este că am la accesorii câteva modificatoare de lumină, printre care și un BeautyDish ce se pliază. Absolut genială soluția producătorului, rezultatele sunt mai sus. Să nu uit, mi-am luat Dronă! Dacă o să lipsesc brusc de la apeluri, m-au săltat aștia, că am intrat în ilegalitate!