Treceți la conținutul principal

Workshop-ul foto de Iarnă, 2014. Lacul Sf Ana - Tușnad.


 A devenit tradiție workshop-ul de iarnă, astfel că în perioada 14-16 Feb 2014 ne vom întâlni la Ghyuri, la Hotel Fortuna - Tușnad.

 Programul este secret, evident, iar flotările sunt la liber.  Totuși, să vă pregătiți ptr fotografiat Husari,
 doar că de data asta o vom face în zăpadă afânată. Dacă nu e afânată. o afânați voi și poate iese ceva Vă plimb iar cu sania, mâncăm prin inima codrilor, facem ceva portrete, peisaj,
  iar seara tradiționala baie la butoi, să moară Cici! Să nu aud că nu aveți slipi la voi! Să-i aduceți și pe ai mei, care mi i-ați furat anul trecut!

 Ptr cei interesați de păsărici, avem subiecte suficiente, voi să vă ridicați la nivelul lor... Echipamentul foto nu contează, ca marcă sau valoare, dar să fiți echipați corect ptr vreme rece și umedă. Am comandat zăpadă! Programul - Sosire Vineri 14 Feb. 2014, ideal între orele 13.00 - 18.00. Cine nu poate ajunge între orele acestea face doar 3 km de mersul piticului. Care ajunge mai devreme, dă zăpada la o parte! Eu voi fi acolo cu 2 zile înainte, ptr cei care vor și pot să ajungă mai devreme cu 1-2 zile. Până veniți voi, ceilalți, dăm zăpada din drum prin tot Tușnad-ul.
 Ptr informații suplimentare mail la mirceabezergheanu@yahoo.com
 Dacă nu răspun instatnt, nu vă panicați, înseamnă că ori nu-mi place de voi și caut înformații suplimentare, ori sunt plecat prin Dobrogea la fotografiat ceață.

Comentarii

 1. Super faine pozele ! Cand se va termina , puteti posta pe Fb sau aici si poze facute de celilati ?

  RăspundețiȘtergere
 2. Si ce daca nu ie slipi? Ori la bal, ori la spital :)) Barem sa simti tot, nu?
  Ai acolo o poza cu sania si caii, prima, mmmmmm ..... si pasarica mmmmm ..... moamaaa ce-a iesit :))
  Superbe poze nene :)
  Sa trec la flotari? Una mere?

  RăspundețiȘtergere
 3. Mircea pe unde mai umblii ? spune-ne si noua ce-ai mai facut deoarece si rabdarea noastra are o limita :)
  Astept cu nerabdare o noua povestire ilustrata.
  Bafta pe unde esti !

  Marius N.

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Review Olympus OM D E-M 1 MkII. Sau cum să câștigi atunci când toți cred că ai pierdut....

Toate fotografiile din acest review au fost trase în format ORF și convertite în Tiff/Jpeg cu programul PhaseOne - Capture1.  Deoarece trag doar Neutral iar culorile și contrastul în acest caz sunt mai șterse decât ce vedem în realitate am prelucrat fotografiile la nivel de contrast și saturație. Sunt și multe cadre la care nu am fost nevoit să intervin absolut deloc după conversie. Cine are o problemă cu acest aspect să fie sănătos. Voi posta o arhivă cu cadre la rezoluție maximă precum și fișierele ORF, așa încât să fie toată lumea mulțumită.    Citirea acestui material NU ESTE OBLIGATORIE.

  Voi scrie acest material încercând să exprim senzațiile prin care am trecut din momentul în care am hotărât să provoc soarta, renunțând la titlul de Ambasador Nikon în Romania, ptr. a mă arunca cu capul înainte într-o mare învolburată și plină de necunoscute. Cu numai câteva luni în urmă dovedeam ignoranță, râzând de sistemele mirorless, indiferent de cine le produce. Ce-i drept, eram atras de…

Despre pozografi. Care este...

Așezați-vă bine în scaun, eventual cu o pastilă de inimă la îndemână, că o să vă doară! e din categoria - Lumea-i rău și are arme. Capitolul - Viața-i greu.

     *   Pozograful începător - a fost creat de Dumnezeul pozografilor, din masa amorfă a selfiștilor, care se trag în telefoane. Este mana cerească a producătorilor și vânzătorilor de echipamente, deoarece, dacă-i lasă tata lor, vor achiziționa tot felul de echipamente inutile, crezând că posesia unei pianine în sufragerie te face automat Pianist. Sau Pianinist...
 Vor citi pe nerăsuflate tot ce găsesc pe net, evident fără să poată discerne gunoiul de informația reală, apoi se vor atașa de o marcă foto, în funcție de ce au în posesie cei cu care interacționează. Trebuie tratați cu atenție, deoarece chiar au nevoie de ajutor, iar dacă vrei să-ți faci o armată de susținători în viitor, ei reprezintă cel mai bun material, deoarece sunt încă maleabili, poți să-i frămânți relativ tare, ptr a-i modela. De obicei nu vin în turele mel…

Despre editare, ptr puriști, hartiști și tot felul de triști.

Mai fac greșeala și postez din când în când cadre dificile, activând imediat câte un odihnit ce nu a ieșit probabil la fotografiat atât de des, sau pe distanțe suficient de mari de fotoliul din care emite un devastator - "PRELUCRATĂ! Putem vedea una needitată?"

La un moment dat, o domnișoară de la arte a comentat și ea, sugerând că de fapt eu sunt bun la editare, prelucrând pozulicile mediocre până la nivel comercial de wow. Domnișoara mea dragă, de ce nu ieși dumneata ziua din casă până nu te dai cu fond de ten, rimel și ruj? Ți-e rușine cu tine Raw? Ziceți că nu e corect ce fac? Vă permiteți voi pare să fiți corecți până la extrem? Hai să vă văd!

  Hai să vedem cum este și cu editatul/prelucratul acesta în fotografie. Am să expun poziția mea vis a vis de subiect. Consider că fotograful nostru nu alterează fotografia atât timp cât nu adaugă informație (elemente de imagine) care nu se regăsea în scena fotografiată. Senzorii aparatelor foto digitale au un comportament lin…