Pagini

marți, 12 februarie 2013

Workshop la Sf Ana - concluzii la final


Când i-am spus Geaninei ca mergem la Sf Ana, a sărit în sus de bucurie


Sâmbătă am organizat o ieșire cu sănii trase de cai, am mers cateva ore bune, oprind din loc în loc ptr a fotografia


 Am fotografiat și caii  lui Lehel Szocs, niște Lipițani superbi, cu care participă la curse Seara am ajuns la hotel  unde am fost așteptați cu butoiul pregătit. A fost bătaie în toată regula - zăpadă și apă fierbinteCel mai bine a fost după ce am tras zăpadă pe nas - așa am vazut eu că se face într-un film. Rezultatul a fost incredibil, ne simțeam în butoi la fel ca în zăpadă, și invers!O aruncam pe Geanina afară din butoi și dupa 30 de sec o găseam iar moț peste noi Iar la un moment dat am fost chiar tâlhăriți, un câine de pe acolo a venit si a furat încălțămintea aliniată lângă butoi!!! Să mă fi văzut în slip, alergând după un câine cu papuci în gură pe o pârtie de ski, plină de turiști!!! Pârtia se vede în fundalul fotografiilor, fiind amplasată chiar lângă Hotel Fotuna, unde am fost oaspeții lui Gyuri Balog.


 A doua zi am luat-o de la capat, fotografiind pe lacul Sf Ana, înghețat bocnă
 Încă nu am prelucrat toate fotografiile, povestea este pe scurt, iar daca găsesc ceva interesant, voi completa mai târziu.
 Acum încep pregătirile ptr Tabăra foto Nikon în Dobrogea. Va fi o întâlnire de cateva zile prin Munții Măcin, gratuită, unde sunt invitați în special participanții oricarui workshop sau seminar susținut de mine. În principiu poate veni oricine, cu orice marca de aparat, dar prioritate vor avea cei care m-au onorat cu prezența la evenimentele organizate de mine în trecut. Vom discuta despre fotografie, despre natura, despre viitoarele proiecte, vom cauta talentele aflate în stare latentă, vom face cateva trasee pe care vom realiza peisaje sau fotografie macro, iar noaptea vom fotografia galaxia de deasupra unui loc magic - Stejarul din valea grecilor, lângă Pietrele Mariei. Sper ca luna Mai să nu fie capricioasă, să putem sta la cort, deja am aprox 100 de participanti interesați. Vă țin la curent.
luni, 4 februarie 2013

NelămuririFrate, e un idiot cu iarbă-n cap în fața noastră, ce facem, ocolim pe dreapta sau ne găinățam pe el?


Iar eu atent să fac clarul pe ochii lor, dar cu gandul la inspecția ecologică...


 Nelamurit, cum dracu fac clarul pe ochiul acesteia


Și aici am avut o dilemă cu clarul pe ochi. Unde sunt ochii?


Poate mă lămuresc până începe sezonul