Cum e cu studioul...


 Am încheiat primul seminar de fotografie în studio, nu m-am agitat până acum cu tema asta deoarece, ptr. mine, era un capitol încheiat. Nu mai fotografiez în studio, provocarea de a fotografia în lumină naturală, fără nici o sursă suplimentară de lumină mi se pare cu mult peste tot ce am întâlnit în studiouri.




 Dar tot mai mulți mi-au cerut să-mi reconsider poziția, așa că am început o serie de workshop-uri în care să prezint cunoștințele mele acumultate prin studiourile din lumea asta.
 Discutăm despre fotografie de produs, precum și despre fotografia de Portret. Primul Workshop l-am susținut la București, la Centrul de Instruire Nikon, studioul de acolo fiind dotat cu tot ceea ce trebuie. Mulțumesc încă o dată Skin/Nikon.
  Practica în studio, cu atâtea persoane în jurul meu, a fost ceva inedit, iar modelul nostru, Lavinia Cojocari ne-a arătat cum se face...
 Adică ne-a dat lecții! Ne-a arătat și cum să facem dacă avem doar o sursă de lumină, apoi 2, apoi 3 sau 4.










Sincer să fiu, nu am prea fotografiat la Workshop-ul acesta, singurele cadre sunt realizate în momentele în care oboseau participanții. Iar cum ăștia nu prea oboseau... AM O RECOLTA SĂRACĂ.
  Uitați-vă la ei










Par aștia obosiți de 2 zile în studio?!!! Și nu sunt toți! La partea cu fotografia de produs, chiar nu am nimic tras acolo, să vă arăt... Poate apuc să fac ceva la Iași, la următorul Workshop.




Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

OM 1 - Preview. The Show Must Go On!

Cum e cu Autofocus-ul

Olympus OM D E-M 1 Mk II review - or how can you win, when everyone else thinks that you have lost…