Tură foto lacul Sf. Ana - peisaj, puțin portret și editare foto.



  În perioada 2-3-4 Noiembrie voi organiza o tura foto în zona lacului Sf. Ana. Am ales perioada datorită condițiilor meteo specifice, tocmai ptr. a profita de provocările ce țin în casă multi dintre fotografi. Dacă nu ne manâncă ursul, poate că vom face și fotografie de portret. Aviz amatorilor, va fi o tură dura, fara odihnă, fără mâncare, fără băutură, fără tutun, fără alcool! Doar fotografie! Cu ajutorul celor de la Nikon Romania vom avea la dispoziție toate noutățile în materie de aparatură și optică, ptr. teste și comparații. Seara, dacă mai sunteți încă în viață, o să facem editare foto, de la conversia Raw/Neff la fotografia finală.






















 Nu va fi o tură lejeră, așa că e bine să vă gandiți de două ori înainte, cei răniți sau neputincioși vor fi omorîți și îngropați la rădăcina copacilor, nu vom accepta nici o slăbiciune! :))) De aceea e necesar să achitați integral  prețul turei chiar de vineri, 2 Noiembrie. Ptr. cazare am ales Băile Tușnad, de unde putem ajunge la Sf. Ana prin pădure sau pe drumul ce trece prin Bixad.
Ptr. detalii puteți să mă contactați la adresa de e-mail - mirceabezergheanu@yahoo.com








Comentarii

  1. Sunt primul pe lista...

    Deci am o reducere? Sau voi primii ca si recompensa rucsacul cel mai greu in tura ce va urma?

    RăspundețiȘtergere
  2. Tu dai ceața la o parte, și negociezi cu Ursoaica! Iar dacă negocierile eșuează, rămâi la urmă, să ne acoperi spatele. O să-ți fac reducere la orele de somn, ptr. asta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Unde o sa fie cazarea? Poate va pot ajuta, lucrez la un hotel in baile tusnad.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imaginile sunt de excepţie.

    Dacă n-aş face parte dintre cei pe care-ar trebui să-i îngropi la rădăcina copacilor, aş fi mers şi eu să şlefuiesc luciul apei, să şterg copacii de praf,să car echipament...numai pentru a te auzi "life" şi a mă bucura de umorul pe care-l ai.
    Dar te-aş face să pierzi timp cu săpatul, aşa că mă abţin.



    RăspundețiȘtergere
  5. Putem să te agațăm de o creangă, să nu mai pierdem timp cu săpatul! Lăsăm și un bilețel, ptr găsitor. Cu descrierea ta, cu faptele de eroism... E clar, faci parte din categoria domnișoarelor din centrul Bucureștilor, cu echipament roz!!! :))))

    RăspundețiȘtergere
  6. Mircea am uitat sa te intreb...
    Daca vin promiti sa ma indrumi sa fac o fotografie exact ca prima imagine din articol?



    RăspundețiȘtergere
  7. Promit, problema e că a disparut tocmai puntea aia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aha deci nu o sa te poti tine de promisiune....

      Banuiam eu..:)

      Ștergere
    2. Ok, fac podul pe spate și mă fac punte! Mulțumit? :)))

      Ștergere
  8. Au remodelat-o, dar acum sunt si barcute, e adevarat ca pe jumatate scufundate ....

    RăspundețiȘtergere
  9. O coborare noaptea pe jos de la lac in Tusnad rezolva orice problema, nu e nevoie de ingropare, spanzurare sau alte activitati haioase .... cel putin din ce spun administratorii rezervatiei, eu unul nu am incercat

    RăspundețiȘtergere
  10. Am dormit eu doua nopti, chiar de curand! Vorba vine am dormit!!! Numai maraieli, urlete si racaieli. Frate, nici in padure nu mai poti dormi linistit in ziua de azi!

    RăspundețiȘtergere
  11. Reformulez - În ziua de azi, nu mai poți dormi liniștit nici o noapte!

    RăspundețiȘtergere
  12. Mulțaaaamm !!! Să bilinghi-balanghi pe-o creangă...de când îmi doream !!! Și cu o diplomă de ” erou al pădurii ” pe frunte ... e mai mult decât visam!
    Dar să știi că te înșeli , nu mi-s eu dăn capitală, ci mai de pe la țară , iar la capitolul echipament...e grozav ! lipsește cu desăvârșire !
    Io mă ofeream să deretic prin zonă și să ” casc gura” la oamenii mari care fac treabă pe-acolo. Dar v-ați amuza prea tare când m-ați vedea mâncat de urs, așa că stau acasă și aștept să-mi spui câți s-au mai întors din cei care-au plecat.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mi-a plăcut și m-am distrat !

    RăspundețiȘtergere
  14. Am inteles ca voi suferi dar sunt OK :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

OM 1 - Preview. The Show Must Go On!

Cum e cu Autofocus-ul

Olympus OM D E-M 1 Mk II review - or how can you win, when everyone else thinks that you have lost…