Am vrut sa urc un munte!



 Asa ca m-am dus pana la Pricopane, probabil cei mai spectaculosi munti din toata Dobrogea. Bine, nu sunt chiar munti, mai mult niste dealuri, dar ce dealuri!!!








 Si e bine ca nu sunt Ursi, poti sa umbli pe aici si-n fundu gol, nu te ataca nimeni, sau nimic. Este inutila orice arma, poti lasa acasa si spray-ul cu piper.




 Dar sa revenim la pietre:




















 Am alergat ca un bezmetic de la un grup de stanci la altul, de parca se termina muntele si nu mai apucam sa-l fotografiez, va recomand sa mergeti aici si sa stati macar 2-3 ore intr-un loc, la umbra pietrelor. O sa ma pomeniti! Regret ca nu am ramas peste noapte, dar saptamana viitoare cred ca o fac, se anunta vreme rea, ploi si nori, numai bine sa fotografiez stancile ude si valurile de nori negri. Nu vreau sa ma gandesc cum arata locul iarna, cand crivatul formeaza turturi orizontali pe stancile astea! Va urma...

Comentarii

  1. Faine foto .. felicitari. Acum Dobrogea renaste si prin tine desi as prefera sa ramana aceeasi fata morgana pe care o cunosc!
    Ti-am admirat multe fotografii din Dobrogea, mai ales pe cele montane si nu am vazut inca Sfinxul Dobrogean, Baba Dochia, Capcaunul si Scaunul lui Stefan. Ar mai fi Fereastra Zmeilor si Babele si altele nenumarate. poate data viitoare ne incanti si cu ele. Spor si lumina suficienta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos!De abia aştept imaginile promise.Spor şi lumină bună!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dacă ai fi scris: "Pricopan, cel mai spectaculos din toată Dobrogea" ar fi fost ok.
    Însă, Pricopan este un vârf de 370 de m în Munţii Măcin...
    Dacă ai fi vrut să publici într-o revistă primele două rânduri ale canavalei, materialul nu ar fi primit bunul de tipar...
    Salutări!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cătălin, vârful cu pricina, de 370m de care spui, se numeşte "Sulucul Mare". Tot lanţul muntos, poartă denumirea de "Culmea Pricopanului".

      Ștergere
  4. Multumesc Catalin, noi spunem Pricopane la tot lantul ala, chiar daca e gresit asa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Lasă Mircea...nu e dobrogean.Numai cine cunoaşte ţinutul dobrogean ştie asta :)
    Mie cei 370 de metri ai Pricopanului mi se par destul de greu de urcat şi numai cine s-a căţărat pe vârfurile din Măcin ştie despre ce vorbesc.App,pe Consul nu vrei să urci?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

OM 1 - Preview. The Show Must Go On!

Cum e cu Autofocus-ul

Olympus OM D E-M 1 Mk II review - or how can you win, when everyone else thinks that you have lost…